Eevaliin omenapiiras

Sekoita jauhot, sokerit ja leivinjauhe (voit myös käyttää 1 tl leivinjauhetta ha 1 tl ruokasoodaa).

Voit myös korvata osan (0,5 dl) jauhoista leseillä.

Lisää joukkoon munat yksitellen vatkaten, piimä ja sulatettu margariini.

Pilko omenat pieniksi lohkoiksi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja omenalohkot taikinan päälle iloisesti sikinsokin.

Ripottele omenalohkojen päälle sokeria ja kanelia ja paista uunin keskiosassa 225 asteessa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)11g3.6kcal0.3g0.5g0g0g
Sokeri 7.2g29kcal0g7.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kultarypsi4.2g23kcal0g0g2.5g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 17g6kcal0g1.2g0g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.8kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g206kcal3.2g33g5.8g1.2g
Valittu annoskoko53g103kcal1.6g16.5g2.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna27g52kcal0.8g8.3g1.5g0.3g
Arvot/100g100g193kcal3g30.9g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305468