Broilerin rintafilee appelsiinikastikkeessa

Nuiji jokainen broilerinrinta kevyesti.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja nosta lihat siihen muutama kerrallaan niin, että täytät pannun pohjasta korkeintaan 2/3. Ruskista fileet joka puolelta.

Levitä fileet vierekkäin paistokasariin ja mausta pippurilla, hunajalla ja vähällä määrällä suolaa.

Lisää päälle itse puristettu appelsiinimehu tai tölkkimehu.

Kiehauta ja kääntele paloja välillä 5-10 minuuttia.

Alenna levyn lämpöä ja suurusta kastike pakkauksen ohjeen mukaan.

Lisää mausteeksi hiukan sokeria, jos kastike tuntuu happamelta, ja loputkin ohjeen mausteet (yrttisuola, rakuuna).

Hauduta lihat täysin kypsiksi kastikkeessaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee35g36kcal8g0g0.5g0g
Voi 1.1g8kcal0g0g0.9g0g
Hunaja 1.6g5.2kcal0g1.3g0g0g
Appelsiinimehu, 2 dl16g7kcal0g1.6g0g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g0.6g2.3kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g116kcal16g6.8g2.8g0g
Valittu annoskoko54g58kcal8g3.4g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna27g29kcal4g1.7g0.7g0g
Arvot/100g100g108kcal15g6.4g2.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324007