Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g1.4g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.2kcal0.2g1.5g0g0.1g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.7g1kcal0.1g0.1g0g0.3g
Vehnänalkio 0.4g1.3kcal0.1g0.1g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki26g15kcal2.2g1.3g0.1g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss7g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g98kcal9.2g6.8g3.6g1.4g
Valittu annoskoko54g49kcal4.6g3.4g1.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna27g25kcal2.3g1.7g0.9g0.4g
Arvot/100g100g92kcal8.6g6.4g3.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372983