Parsakaalikukkakaalikeitto

Keitä kattilassa about 5-6 dl vettä ja lihaliemikuutio.

Kun kiehumista ilmenee, lisää pakastevihannekset seuraksi.

Mukaan mahtuu vielä sitruunamehua pari lorausta, laakerinlehti, paljon mustapippuria ja hippuset kurkumaa ja korianteria.

Kun vihannekset on kypsiä ( ei tapettuja )
niin nosta kattila liedeltä, soseuta litku ja lisää joukkoon 200g keso raejuustoa ja 100 ruokakermaa.

Jos on liian löysää tavaraa niin voi suurusta vaikka vehnäjauholla/munalla.

Hyvää tulee.

Reseptissä ei huomioitu vettä erikseen eli on pikkasen vielä vähemmän kaloreita/100g

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 760 grammaa

Yildiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.7g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Kukkakaali, pakaste, Apetit18g3kcal0.3g0.4g0g0.3g
Parsakaali, pakaste, Apetit14g3kcal0.5g0.3g0g0.4g
Ruokakerma 5%, Valio7g4.6kcal0.1g0.3g0.4g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)14g10kcal1.5g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g44kcal5g2.8g1.6g1.4g
Valittu annoskoko54g22kcal2.5g1.4g0.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna27g11kcal1.3g0.7g0.4g0.4g
Arvot/100g100g42kcal4.7g2.6g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=46604