Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.4g3kcal0g0g0.3g0g
Lanttu 6.2g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl4.2g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow8.3g6.7kcal0.3g1.1g0.1g0.3g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g13g10kcal2.1g0g0.1g0g
Katkarapu 3.7g2.6kcal0.5g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g78kcal6.2g3.2g4g0.8g
Valittu annoskoko53g39kcal3.1g1.6g2g0.4g
Annoskoko puolitettuna27g20kcal1.6g0.8g1g0.2g
Arvot/100g100g73kcal5.8g3g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208670