Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g16g42kcal2.7g0g3.4g0g
Sipuli 7.2g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g1.1g3.5kcal0.2g0.6g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g1.8g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g113kcal6.4g2.6g8.2g0.4g
Valittu annoskoko54g57kcal3.2g1.3g4.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g28kcal1.6g0.7g2.1g0.1g
Arvot/100g100g106kcal6g2.4g7.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364390