Mandariinijuustokakku114kcal

1. sokerikakkupohja irtopohjavuoassa (isossa)

2. Täyte:
Sekoita rahkat, vaniljakastike ja valutetut mandariinilohkot (1 tölkki) kierrevatkaimella, että mandariinit hajoaa rahkaan.

Kuumenna täysmehu kiehuvaksi ja lisää siihen kylmässä vedessä pehmenneet, vedestä puristut liivatteet (7kpl) ja sekoita.

Lisää rahkan joukkoon voimakkaasti sekoittaen.

Kaada seos sokerikakkupohjan päälle ja levitä tasaiseksi.

Laita peitettynä jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

3. Päällinen:
Valuta mandariinilohkot (voit käyttää myös tuoreita mandariineja) ja asettele ne hyytyneen kakun päälle miten tykkäät.

Tee hyytelösokerikuorrute paketin ohjeen mukaan ja NOUDATA kiilteen levitysohjetta.

Voit vähentää kaloreita, jos teet pelkkään veteen, mutta mehusta tulee kauniimpi väri.

Tarjoile, äläkä kaikkea syö itse, koska tää on sairaan hyvää!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1713 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g16g8.8kcal1.4g0.8g0g0g
Vaniljakastike (Dr.oetker)7.2g7.8kcal0.2g1.2g0.3g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä6.1g3.7kcal0g0.9g0g0.1g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli0.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.6g2.2kcal0.5g0g0g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä5.9g3.6kcal0g0.9g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Juissi mandariini (Marli), annos 100g3.1g1.2kcal0g0.3g0g0g
Hyytelösokeri Dan Sukker2.7g10kcal0g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g122kcal5.4g21.8g1.4g0.6g
Valittu annoskoko53g61kcal2.7g10.9g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g31kcal1.4g5.5g0.4g0.2g
Arvot/100g100g114kcal5.1g20.4g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265813