Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g21g42kcal4.2g0g2.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Sipuli 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen16g48kcal1.2g8.4g0.9g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 3.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio5.2g7.3kcal0.1g0.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g217kcal11.2g19g10g0.6g
Valittu annoskoko54g109kcal5.6g9.5g5g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g54kcal2.8g4.8g2.5g0.2g
Arvot/100g100g203kcal10.5g17.8g9.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=169946