Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 11g8.3kcal0.2g1.7g0g0.1g
Sipuli 5.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 3.2g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 12g24kcal2.3g0g1.6g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g6.8g7.5kcal0.2g0.3g0.7g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g2.7g2.2kcal0g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g89kcal5.6g5.4g4.8g0.6g
Valittu annoskoko53g44kcal2.8g2.7g2.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g22kcal1.4g1.4g1.2g0.2g
Arvot/100g100g83kcal5.2g5.1g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295367