Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 3.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaatti, tuore7.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Papu valkoinen, keitetty 7.8g8.4kcal0.7g1.1g0g0.5g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk5.5g2.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Fariinisokeri0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g20g5.9kcal0.2g0.8g0.1g0g
Oliiviöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g65kcal2.2g7.4g2.4g2.2g
Valittu annoskoko54g33kcal1.1g3.7g1.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna27g16kcal0.6g1.9g0.6g0.6g
Arvot/100g100g61kcal2.1g6.9g2.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88914