Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)15g5.9kcal0.2g1.2g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)15g5.1kcal0.2g1g0g0.2g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g9g8.1kcal0.5g1.5g0g0.7g
Pirkka naudan jauheliha 400g15g34kcal2.9g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g107kcal7.6g7.4g5.2g1.8g
Valittu annoskoko54g53kcal3.8g3.7g2.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna27g27kcal1.9g1.9g1.3g0.5g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129791