Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 9g7.3kcal1.6g0g0.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 9g3.2kcal0.1g0.5g0g0.3g
Tomaattimurska 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kurkuma, annos 2g0g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g41kcal3.6g2.2g1.4g1g
Valittu annoskoko54g20kcal1.8g1.1g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g10kcal0.9g0.6g0.4g0.3g
Arvot/100g100g38kcal3.4g2.1g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216804