Tonnikala-pastavuoka

Keitä makaroni ja sipulit.

Sekoita muut raaka-aineet.

Mausta mustapippurilla.

Kaada voideltuun vuokaan.

Kuorruta osalla juustosta ja tomaateista.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus12g40kcal2.7g6.2g0.4g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Jalopeno, Rainbow 100g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g8.4g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.4g1kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)4.7g7.5kcal0.1g0.1g0.7g0g
Tonnikala vedessä 5.9g6.2kcal1.3g0g0.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g3.8g10kcal1.1g0.1g0.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g139kcal10.8g15g3.8g1.8g
Valittu annoskoko54g70kcal5.4g7.5g1.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna27g35kcal2.7g3.8g1g0.5g
Arvot/100g100g130kcal10.1g14g3.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317644