Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g0.6g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Mantelirouhe, 1 rkl1.1g6.5kcal0.2g0.1g0.6g0.1g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl2.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g14g8.4kcal0.1g2.1g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä7g12kcal0.1g3.1g0.1g0g
Flora Vanilla 12%14g27kcal0.6g2.2g1.7g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g14g9kcal1.5g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g129kcal5g17g4.8g0.4g
Valittu annoskoko54g65kcal2.5g8.5g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g32kcal1.3g4.3g1.2g0.1g
Arvot/100g100g120kcal4.6g15.8g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59301