Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Vadelma 21g8.5kcal0.2g0.8g0.2g0.8g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.1g8.2kcal0g2g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe1g3kcal0g0.6g0g0.4g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 4.1g12kcal0.6g0g1g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 12g5.3kcal1.2g0g0g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g6.2g26kcal4.8g0.4g0.5g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)6.2g22kcal0.9g3.5g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g187kcal15.4g14.6g6.2g2.4g
Valittu annoskoko54g93kcal7.7g7.3g3.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna27g47kcal3.9g3.7g1.6g0.6g
Arvot/100g100g174kcal14.3g13.6g5.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101177