Heidin Jauhelia-sieni piirakka

Nypi margariini, ja kuivat aineet.

Lisää vesi ja taputa voideltuun vuokaan.

Laita odottamaan jääkaappiin.

ruskista jauheliha ja herkkusienet ja sulata joukkoon tuorejuusto.

Lisää munat.

Sekoita ja täytä pohja.

Paista uunissa 200 astetta 30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 3.9g21kcal0g0g2.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g17kcal0.5g3.6g0.1g0.2g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl2.1g7.1kcal0.3g1.2g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 16g35kcal2.7g0g2.7g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow2.6g0.4kcal0g0g0g0.1g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g9g15kcal0.7g0.4g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 5.7g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen5.2g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g210kcal9.8g11g14g1.2g
Valittu annoskoko54g105kcal4.9g5.5g7g0.6g
Annoskoko puolitettuna27g53kcal2.5g2.8g3.5g0.3g
Arvot/100g100g196kcal9.1g10.2g13g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103564