Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 21g6.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g13g18kcal2.6g0g0.9g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g2.3g8kcal0.2g1.8g0g0g
Sipuli 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g12g6.7kcal0.2g0.8g0.3g0.1g
Tilli, tuore 1.2g0.4kcal0g0g0g0g
Persilja 1.6g0.4kcal0g0g0g0.1g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g96kcal6.4g7.4g4.4g1.2g
Valittu annoskoko54g48kcal3.2g3.7g2.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna27g24kcal1.6g1.9g1.1g0.3g
Arvot/100g100g90kcal6g6.9g4.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136045