Burgundinpata

Ruskista liha, lisää vihannekset ja vesi, annakiehahtaa, lisää punaviini ja mausteet sekä liemikuutiot, anna kiehahtaa, lisää loput tarvikkeet ja hauduta kunnes liha on mureaa ja liemi on vetäytynyt kasaan sopivasti.

Lisää mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 20g22kcal4.2g0g0.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 2.9g0.9kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 6.4g4.5kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.7kcal0g0.3g0g0g
Sieni tatti, hapero 2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kinkku, vähärasvainen kevyesti savustettu (Linessa), annos 13g3.4g4.7kcal0.9g0g0.1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)7.6g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g84kcal10.4g3g1.6g0.6g
Valittu annoskoko54g42kcal5.2g1.5g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g21kcal2.6g0.8g0.4g0.2g
Arvot/100g100g78kcal9.7g2.8g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232263