KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g12g49kcal10g0.9g0.5g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 4.5g14kcal0.5g2.7g0.1g0.2g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g4.1g24kcal0.9g0.8g2g0.2g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 2.7g8.7kcal0.8g0.2g0.5g0.8g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Hiiva, 50g1.7g1kcal0.2g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g258kcal27g9.2g12.4g2.4g
Valittu annoskoko54g129kcal13.5g4.6g6.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna27g65kcal6.8g2.3g3.1g0.6g
Arvot/100g100g240kcal25.1g8.6g11.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245533