Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia31g44kcal5.3g0g2.5g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)0.7g3.1kcal0.1g0.5g0.1g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g20g5.9kcal0.2g1.2g0g0g
Rypsiöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g143kcal11.2g3.4g9.4g0g
Valittu annoskoko54g72kcal5.6g1.7g4.7g0g
Annoskoko puolitettuna27g36kcal2.8g0.9g2.4g0g
Arvot/100g100g133kcal10.4g3.2g8.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296435