Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)10g75kcal0.1g0.1g8.4g0g
Sokeri 15g59kcal0g14.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g57kcal1.7g11.7g0.2g0.6g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2.1g1kcal0.1g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.5g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g416kcal6.2g53.4g19.2g1.6g
Valittu annoskoko54g208kcal3.1g26.7g9.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna27g104kcal1.6g13.4g4.8g0.4g
Arvot/100g100g388kcal5.8g49.7g17.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925