Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)23g30kcal4.4g0.8g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.8g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g2.2g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta0.8g0.5kcal0g0g0g0g
Kevytkerma16g19kcal0.5g0.7g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g119kcal10g4.4g6.6g0.6g
Valittu annoskoko54g59kcal5g2.2g3.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g30kcal2.5g1.1g1.7g0.2g
Arvot/100g100g111kcal9.3g4.1g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431787