Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha17g28kcal3.2g0g1.7g0g
Paprika punainen 8.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.3g2.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Makaroni, tumma 6.9g25kcal0.9g4.5g0.2g0.4g
Sipuli 3.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Ruokakerma Valio 5%8.3g5kcal0.1g0.2g0.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g159kcal8.8g11.6g8.4g1.8g
Valittu annoskoko54g80kcal4.4g5.8g4.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna27g40kcal2.2g2.9g2.1g0.5g
Arvot/100g100g148kcal8.2g10.8g7.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99341