Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g2.2g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%11g18kcal0.3g0.3g1.6g0g
Ruohosipuli 4.4g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Katkarapu 22g15kcal3.2g0g0.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g121kcal8g3.4g8g0.4g
Valittu annoskoko54g61kcal4g1.7g4g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g30kcal2g0.9g2g0.1g
Arvot/100g100g113kcal7.4g3.2g7.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126850