Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 3g26kcal0g0g3g0g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli 4.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 8.7g17kcal2.4g0g0.8g0g
Paprika punainen 4.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 15g2.6kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Tomaatti 18g4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g106kcal5.6g3g8g1g
Valittu annoskoko54g53kcal2.8g1.5g4g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g26kcal1.4g0.8g2g0.3g
Arvot/100g100g98kcal5.2g2.8g7.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132358