Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen6.6g47kcal0.1g0.1g5.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 11g45kcal0g11.1g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g13g46kcal0.5g10.6g0.1g0.4g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten2g6.5kcal0.5g0.9g0.4g0.2g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.8g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Tomusokeri 1dl=60g3.9g16kcal0g3.9g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.7g2.2kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen2.2g16kcal0g0g1.7g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2.2g1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g376kcal4g54.8g16g1.4g
Valittu annoskoko54g188kcal2g27.4g8g0.7g
Annoskoko puolitettuna27g94kcal1g13.7g4g0.4g
Arvot/100g100g349kcal3.7g50.8g14.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135002