Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g5.5g40kcal0.1g0.1g4.4g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g8.2g28kcal0.2g0.2g2.9g0g
Kookoshiutale 1.9g13kcal0.2g0.1g1.2g0.3g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 31g12kcal0g2.5g0g0.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g5.5g33kcal1g0.3g3g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 2.2g15kcal0.6g0.2g1.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g281kcal4.2g7g25.6g2.2g
Valittu annoskoko54g140kcal2.1g3.5g12.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna27g70kcal1.1g1.8g6.4g0.6g
Arvot/100g100g261kcal3.9g6.5g23.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313976