Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 48g18kcal0.1g3.4g0g1.7g
Sitruunamehu, laimentamaton0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g2kcal0g0.4g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g1.6g5.3kcal0g1.3g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl1.1g7kcal0.2g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g88kcal0.6g10.2g3.8g3.4g
Valittu annoskoko54g44kcal0.3g5.1g1.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna27g22kcal0.2g2.6g1g0.9g
Arvot/100g100g82kcal0.6g9.5g3.5g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348598