Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 6.2g4.7kcal0.1g1g0g0.1g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 6.2g8.5kcal0.2g1.5g0.1g0.2g
Fenkoli, annos 100g6.2g1.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g3.1g3.7kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g42kcal1.2g6.4g1.2g1g
Valittu annoskoko54g21kcal0.6g3.2g0.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g11kcal0.3g1.6g0.3g0.3g
Arvot/100g100g39kcal1.1g6g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416094