Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 16g51kcal1.6g10.4g0.2g0.5g
Maitorahka (Pirkka)16g10kcal1.9g0.6g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen13g4.1kcal0.4g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g6.3g19kcal1.6g0.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g185kcal11.8g23.4g4.6g1g
Valittu annoskoko54g93kcal5.9g11.7g2.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g46kcal3g5.9g1.2g0.3g
Arvot/100g100g172kcal11g21.7g4.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116206