Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 10g6.6kcal0.3g0.5g0.4g0g
Uudet perunat keitetty17g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.4g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.6g7.3kcal0.5g0g0.6g0g
Keräkaali, 100g4.2g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g60kcal2.6g7.6g2g1g
Valittu annoskoko54g30kcal1.3g3.8g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g15kcal0.7g1.9g0.5g0.3g
Arvot/100g100g56kcal2.4g7.1g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300745