Siskonmakkarakeitto

Pilko ainekset lisää ne kiehuvaan keitinveteen ensin mausteet liemikuutio ja maustepippureita sitten sipuli, sitten porkkana, peruna siskonmakkara ja 10min ennen keittojuures pussi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Murmeliitta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g5.2g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 17g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Raakamakkara, siskonmakkara 5.2g11kcal0.5g0g1g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 2.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g55kcal1.6g6.4g2g1g
Valittu annoskoko54g28kcal0.8g3.2g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g14kcal0.4g1.6g0.5g0.3g
Arvot/100g100g51kcal1.5g5.9g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111093