Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g6.8g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.8g4.1kcal0g0g0.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 5.2g1.8kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kanaliemi rainbow 1 L26g13kcal1g0.3g1g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)5.2g3.1kcal0.1g0.2g0.2g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kanaliemi rainbow 1 L4.4g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)0.9g0.5kcal0g0g0g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g58kcal3g2.6g4g0.6g
Valittu annoskoko54g29kcal1.5g1.3g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g15kcal0.8g0.7g1g0.2g
Arvot/100g100g54kcal2.8g2.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563