Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 7.8g25kcal2.1g0g1.9g0g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g15g7.3kcal0.2g1.6g0g0.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.5g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g77kcal5.4g3.2g4.6g0.4g
Valittu annoskoko54g38kcal2.7g1.6g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g19kcal1.4g0.8g1.2g0.1g
Arvot/100g100g71kcal5g3g4.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400901