Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali19g4kcal0.2g0.6g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)6.1g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.8g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g1.9g5.2kcal0.3g0g0.4g0g
Siirappi 0.9g2.8kcal0g0.7g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g1.6g5.2kcal0.2g1g0g0.2g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 9g12kcal1.9g0g0.5g0g
Voi 1.3g9kcal0g0g1g0g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g83kcal5.4g6.2g3.8g1.8g
Valittu annoskoko54g42kcal2.7g3.1g1.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna27g21kcal1.4g1.6g1g0.5g
Arvot/100g100g77kcal5g5.7g3.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296970