Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 58g19kcal0.4g3.2g0.1g1.5g
Bataatti, kuorittu 33g27kcal0.5g5.6g0g1g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 2.7g2.9kcal0.2g0.4g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Vesi, vesijohtovesi 333g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi7.3g21kcal0.7g0.5g1.7g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%33g57kcal2.3g0.5g5g0.7g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 17g21kcal3.6g0g0.7g0g
Persilja 10g2.7kcal0.1g0.1g0g0.8g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1060g408kcal16.4g23.6g25.2g9.4g
Valittu annoskoko530g204kcal8.2g11.8g12.6g4.7g
Annoskoko puolitettuna265g102kcal4.1g5.9g6.3g2.4g
Arvot/100g100g39kcal1.5g2.2g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108110