Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g145g122kcal1.6g26.5g0.6g2.6g
Sitruunamehu, laimentamaton12g2.6kcal0g0.2g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g83g596kcal0g0g66.3g0g
Sokeri 106g429kcal0g105.5g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g68g98kcal4.7g0.1g3.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 108g369kcal11g75.4g1.3g3.8g
Leivinjauhe 4.1g7.3kcal0.2g1.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4.1g15kcal0.1g3.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1060g3277kcal35.2g425.2g144.4g12.8g
Valittu annoskoko530g1639kcal17.6g212.6g72.2g6.4g
Annoskoko puolitettuna265g819kcal8.8g106.3g36.1g3.2g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167468