Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio250g163kcal25g10.5g0.7g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 80g34kcal7.8g0.3g0.1g0g
Mansikka 200g93kcal1g16.8g0.4g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1060g579kcal67.6g55.2g2.4g7.6g
Valittu annoskoko530g290kcal33.8g27.6g1.2g3.8g
Annoskoko puolitettuna265g145kcal16.9g13.8g0.6g1.9g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5.2g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191