Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi251g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g25g88kcal3.3g17.5g0.4g1.3g
Tattarijauho, Vijatuote20g70kcal2.6g14g0.3g1.1g
Kaurahiutale 40g150kcal5.8g22.8g2.9g4g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g130g443kcal2.6g101.6g2.2g9.1g
Porkkana 35g12kcal0.2g1.9g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1060g1923kcal29g315.6g56.8g32.8g
Valittu annoskoko530g961kcal14.5g157.8g28.4g16.4g
Annoskoko puolitettuna265g481kcal7.3g78.9g14.2g8.2g
Arvot/100g100g181kcal2.7g29.8g5.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226041