Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 69g99kcal8.6g0.2g7.1g0g
Sokeri 36g144kcal0g35.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai27g95kcal3.3g19.3g0.6g0.8g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 84g111kcal2.2g2.7g10g0g
Kuohukerma,valio,2dl84g285kcal1.7g2.5g29.3g0g
Sokeri 15g61kcal0g15.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.2g17kcal0g4.1g0g0g
Mansikka 209g97kcal1g17.6g0.4g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1060g1825kcal33.8g195.6g94.8g9.6g
Valittu annoskoko530g913kcal16.9g97.8g47.4g4.8g
Annoskoko puolitettuna265g456kcal8.5g48.9g23.7g2.4g
Arvot/100g100g172kcal3.2g18.5g8.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431709