Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Rypsiöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 30g215kcal0g0.1g24.2g0g
Sokeri 53g215kcal0g52.9g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g93g357kcal1.7g87.2g0.4g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g130g52kcal0.7g13g0.7g0.7g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g37g224kcal7.8g2.5g20.2g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g50g91kcal7.1g3.6g5.3g30.4g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 37g125kcal0g30.5g0g0.5g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1060g3258kcal52.2g382.4g171.6g63.2g
Valittu annoskoko530g1629kcal26.1g191.2g85.8g31.6g
Annoskoko puolitettuna265g814kcal13.1g95.6g42.9g15.8g
Arvot/100g100g307kcal4.9g36.1g16.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460255