Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g431g677kcal94g0g30.6g0g
Ruskea suuruste, Maizena16g60kcal0.2g14.4g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Paprikajauhe 6.3g20kcal0.9g1.1g0.8g2.3g
Suola, annos 3g4.7g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 3.4g7.3kcal1g0.2g0.2g0g
Chili paprika punainen6.3g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1060g1566kcal194g38.6g63.6g6.8g
Valittu annoskoko530g783kcal97g19.3g31.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna265g392kcal48.5g9.7g15.9g1.7g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.6g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121449