Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 144g36kcal0.7g6g0.3g2.7g
Kaali, valkokaali53g11kcal0.6g1.8g0.1g1.1g
Parsakaali brokkoli 13g4.4kcal0.6g0.2g0g0.3g
Timjami 1.3g3.5kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 250g576kcal31.6g1.9g49.8g0.1g
Oliiviöljy 31g277kcal0g0g31.3g0g
Persilja 25g6.8kcal0.3g0.3g0.1g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1060g1837kcal68.2g22.2g163.4g13.8g
Valittu annoskoko530g919kcal34.1g11.1g81.7g6.9g
Annoskoko puolitettuna265g459kcal17.1g5.6g40.9g3.5g
Arvot/100g100g173kcal6.4g2.1g15.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301996