Tomaattivuohenjuustokeitto Toivonvirta

1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
6 kpl (500 g) tomaattia
1 pkt (100 g) vuohenmaitojuustoa
n. 1 dl ruokakermaa 4%
1/2 tl suolaa
mustapippuria
sokeria

Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti.

Lohko tomaatit, lisää keittoon ja anna kiehua noin 5 minuuttia niin, että tomaatit hieman kypsyvät.

Paloittele vuohenjuusto, lisää ne keittoon ja keitä vielä noin 5 minuuttia.

Viimeistele kermalla, suolalla ja mustapippurilla.

Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.

Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Toivonvirta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g250g63kcal3.2g10.5g0.5g0g
Tomaatti 180g41kcal1g6.2g0.5g2.5g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)50g30kcal0.5g2.2g2g0g
Vuohenjuusto (President, la buche legere), annos 100g50g96kcal12g1g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1060g458kcal33.4g39.8g16g5g
Valittu annoskoko530g229kcal16.7g19.9g8g2.5g
Annoskoko puolitettuna265g115kcal8.4g10g4g1.3g
Arvot/100g100g43kcal3.2g3.8g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338545