Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 146g323kcal25.5g0g24.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g8.3g8.3kcal0.1g1.8g0g0.2g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g83g50kcal0.7g4.3g3.3g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino146g510kcal18.9g97.6g3.6g8.7g
Lihaliemkuutio maggi extra4.2g12kcal0.4g0.4g1g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1060g1872kcal91.4g210g72g19g
Valittu annoskoko530g936kcal45.7g105g36g9.5g
Annoskoko puolitettuna265g468kcal22.9g52.5g18g4.8g
Arvot/100g100g177kcal8.6g19.8g6.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339578