Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)120g132kcal27.5g0g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.9g0.2g5.6g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g163g539kcal26.1g101.2g3.3g9.8g
Arkirae (Valio), annos 100g65g45kcal7.8g2.3g0.6g0g
Ketsuppi 25g23kcal0.3g4.8g0.1g0.3g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)75g20kcal2.5g2.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)27g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1060g1687kcal143g224.2g21.8g21.2g
Valittu annoskoko530g844kcal71.5g112.1g10.9g10.6g
Annoskoko puolitettuna265g422kcal35.8g56.1g5.5g5.3g
Arvot/100g100g159kcal13.5g21.1g2.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=398441