Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 169g129kcal3.2g26.2g0.3g1.7g
Jauheliha, sika-nauta 125g277kcal21.9g0g21.3g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka22g18kcal0.7g4.2g0.2g0.2g
Lihaliemi laimennettu 156g30kcal0g4.7g0.9g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g24g61kcal6.3g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1060g1052kcal65.4g74.2g53.6g5g
Valittu annoskoko530g526kcal32.7g37.1g26.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna265g263kcal16.4g18.6g13.4g1.3g
Arvot/100g100g99kcal6.2g7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435978