Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g240g67kcal1.4g14.3g0.5g6g
Peruna, vanha, kuorittu 200g152kcal3.8g31g0.4g2g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)68g41kcal0.7g3.1g2.7g0.4g
Kasvisliemikuutio, Knorr2g5.6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1060g543kcal12.8g99.2g8.2g17.4g
Valittu annoskoko530g271kcal6.4g49.6g4.1g8.7g
Annoskoko puolitettuna265g136kcal3.2g24.8g2.1g4.4g
Arvot/100g100g51kcal1.2g9.4g0.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90305