Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g158g95kcal2.4g20.5g0.2g1.4g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g44g59kcal4.8g5.7g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 219g139kcal6.6g10.5g7.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)66g83kcal7.2g0.2g5.9g0g
Juustoraaste emmental punaleima18g68kcal5.1g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1060g902kcal52.8g76.4g41.8g3.6g
Valittu annoskoko530g451kcal26.4g38.2g20.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna265g225kcal13.2g19.1g10.5g0.9g
Arvot/100g100g85kcal5g7.2g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294915