Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)88g70kcal16.7g0g0.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g55g153kcal10.4g0g12.1g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g164g263kcal2.6g19.7g0.3g3.3g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g4.4g11kcal0.5g1.1g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1060g996kcal60.4g41.6g26.4g6.6g
Valittu annoskoko530g498kcal30.2g20.8g13.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna265g249kcal15.1g10.4g6.6g1.7g
Arvot/100g100g94kcal5.7g3.9g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=426455